مشاوره حقوقی رایگان - جرم تهمت زدن

سلام
از شما خواهشمندم جرم تهمت زدن به دیگران برای من توضیح دهید.

بنده در ساختمان زندگی میکنم که همسایه طبقه پایین ما فقط درحال تهمت زدن به من و تماس گرفتن با صاحب خونه و همش برای بنده اعصاب خوردی و دردسر ....

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

افترا قولی که در این جرم مجرم امری را که در قوانین جرم محسوب میشود به دیگری نسبت میدهد میتوانید شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.سوالتان قدری نامفهوم است افترا نسبت دادن جرمی به دیگری است . مثلا کسی از دیگری شکایت سرقت کند اما به نتیجه نرسد اما اگر همین لفظ دزد را از روی عصبانیت بکارببرد افترا نیست بلکه توهین است که خود جرمی متفاوت است جهت اطلاعات بیشتر از طریق مشاور تلفنی سامانه در ارتباط باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر عملی که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است به کسی نسبت بدهیم و دلیلی ارائه نگردد به اتهام افترا قابل تعقیب است