مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل رهن توسط موجر

سلا. بنده منزلی مسکونی اجاره و قولنامه در بنگاه تنظیم کردم (82 رهن و100ت کرایه) 40 م دادم (پرداخت ها از همراه بانک به حساب موجر) و ساکن شدم و قرار شد باقی رهن رو چند روز بعد بدم، خونه موریانه داشت و دم میکرد و سرویس حمام آن به شدت نم میداد و فاضلابش گرفته بود و به من نگفته بود، جا و بالکن یا حیاطی برای پهن کردن لباس نداشت ، منم بچه کوچیک داشتم و برام مشکل بود (تخلف در وصف و عیب) 2 روز ساکن بودم و با توافق موجر ملک رو خالی کردم موجر خونه رو چند روز بعد اجاره و بعد یک هفته 38 م رو داد و 2 م رو به بهانه خسارت پس نداده (ملک خسارتی ندیده) 2 ماه گذشته و علیرغم چندین با تماس تلفنی قصد پرداخت 2م رو نداره. با چه عنوانی ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه باقیمانده مبلغ رهن ، در شورا مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدا اظهارنامه و بعد دادخواست مطالبه وجه.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهار نامه و سپس دادخواست مطالبه وجه دهید.