مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام خسته نباشید
ببخشید من همسرم بهم خیانت میکنه ولی مدرک ندارم
چند بار من رو به اسم یک مرد دیگه صدا زده
از سرکار که میومدم بارها دیدم که یک غریبه از ساختمون خونمون خارج میشه و بعدها فهمیدم که اون روز همسایمون نبوده و اون مرد از خونه ما خارج شده بوده
از رو اول ازدواج هم دختر نبود زن بود قبل از ازدواج با هم رابطه ای نداشتیم که متوجه شم و وقتی هم که متوجه شدم دیگه ازدواج کرده بودیم و نمیشد کاری کرد
هیچی نگفتم تا ابروم حفظ بشه و زندگیمو خراب نکنم ولی دیدم داره بدتر میشه
ولی خب اینا واسه دادگاه که قابل قبول نیست مثلا چی بگم
بگم خانومم زن بوده بگم خیانت کرده بگم بجای اسم خودم اشتباهی اسم یه مرد دیگه از دهنش بیرون میاد خب دادگاه قبول که نمیکنه هیچ میگه تهمتم زدم و مقصر میشم
و جالب اینجاس که همسرم من رو متهم کرده با همکار خانومم رابطه دارم و الکی الکی ابروم رو برده
من بارها خیانت دیدم و چیزی نگفتم که ابروی اون نره حالا اون داره ابروی من رو میبره و هیچ کاری از دستم بر نمیاد لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل ومدارکی همچون شهادت شهود ودوربینهای مدار بسته ساختمان محل سکونت شما وجود دارد میتوانید شکایت خود را طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چند روز وقت بزارید میتونید زمانی که پیش کسی نیره با 110 تماس بگیرید.

جهانگير اسلامی

جهانگير اسلامی :

سلام وقت بخیر
اگر ایشون به شما نسبت های ناروا میده میتونی با مراجعه به دفتر خدمات قضایی از ایشون به اتهام افترا شکایت کنید
البته باید دو نفر شهود هم معرفی کنید ک پیش اونا بهتون تهمت زده
اگر بیان مرجع قضایی شهادت بدن حله
در رابطه با همسرت میتونی شکایت رابطه نامشروع مطرح کنی ک مستقیما به دادگاه کیفری دو ارجاع میشه و پبامک ها و تماس های تلفنی ایشون استعلام میشه اگر با نامحرمی مکالمه یا پیام های عاشقانه یا مستهجن داشته باشه به رابطه نامشروع مادون زنا محکوم‌ میشع
البته اون طرف رو هم باس پیدا کنی و هم زمان شکایت کنی
اگر هم مخابرات آشنا داری میتونن بهت کمک کنن...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.می توانید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت داشتن ادله و مستندات شکایت کنید