مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت متوفی

سلام
پدرم سال 93 فوت کرده است و گواهی انحصار وراثت گرفته ایم ولی اموال از تفکیک نکرده بودیم. سال 97 مادرم که 1/8 ارث پدرم با ایشان رسیده بود هم فوت کردند. پدر بزرگ و مادربرزگ پدری و مادری من در قید حیات نیستند. حالا با توجه به همان برگه انحصار وراثت که برای پدرم گرفته بودیم میتوانیم کار تفکیک اموال را انجام دهیم یا اینکه باید برای مادرم هم انحصار وراثت بگیریم. ضمن اینکه همه وراث با نحوه تقسیم موافق هستند و هیچ فرد ناراضی وجود ندارد راهی هست که بتوانیم به صورت قانونی و بدون نیاز به مراجعه به دادگاه این اموال را تقسیم کنیم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مادرتون نیز گواهی انحصار وراثت بگیرید.
بله می توانید بین خودتان تقسیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همه موافقند میتوانید تقسیم نامه بین خود بنویسید و همه ورثه امضا کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید ابتدا درخواست انحصار وراثت مادر گرفته بشود تا ورثه مادر مشخص بشود
و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه پدر ، به طرفیت همه وراث اقامه نمایید یا خودتان تقسیم نامه عادی یا رسمی تنظیم نمایید و باید همه ورثه پدر و ورثه مادر ، تقسیم نامه را امضا نمایند و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تقسیم نامه بنویسید و همه ورثه باید امضا کنند

حميدرضا  موحد رضائي

حميدرضا موحد رضائي :

استان :

با سلام. گواهیدحصز وراثت نادر را هم بگیرید . توافق نانه تنظیم و همه امضاء کنند . در دفتر خانه حاضر شدید و اموال غیر منقول را بین خودتان تقسیم کنید تا سند صادر شود . اموال منقول نیاز به دفترخانه ندارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا انحصاروراث بگیرید و بعد یا بفروشید یا تقسیم نمایید. سوالی دارید میتوانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانی تقسیم نامه عادی بین وراث تنظیم و به امضای آنان برسد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر باید ابتدا درخواست انحصار وراثت مادر گرفته بشود تا ورثه مادر مشخص بشود و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه پدر ، به طرفیت همه وراث اقامه نمایید یا خودتان تقسیم نامه عادی یا رسمی تنظیم نمایید