مشاوره حقوقی رایگان - رسمی شدن فرزند جانباز 45 درصد در نیرو انتظامی

با سلام،با توجه به بخشنامه جدید ایا امکان رسمی شدن فرزند جانباز 45 درصد که دوسال به صورت پیمانی در نیروی انتظامی مشغول به کار است وجود دارد؟
کارمند نیروی انتظامی هستم به صورت پیمانی که بعد از پنج سال رسمی میشم ولی با توجه بع بخشنامه جدید امکان رسمی شدنم بعد از دو سال هست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان دارد میتوانید درخواست کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید درخواست تغییر وضعیت استخدامی را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
امکان این امر وجود دارد درخواست خود را ارائه نمایید