مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد و مدارک دولتی

باسلام
اینجانب نیروی آزمونی قراردادی یک دستگاه دولتی بوده ام و چند سال هم کار کردم و بعد رییس مربوطه اینجانب را از کار اخراج کرد بدون دلیل و بعد از چندماه ایشان طی یک لیست تسویه حساب نیرو اسم اینجانب را به امور مالی اداره مربوطه استان فرستاد و در صورتی که الان رفتم استان لیست را نگاه کردم دیدم که خودش به جای من امضا و سرانگشت جعلی زد داخل نامه تسویه حساب در صورتی که اینجانب اصلا تسویه حساب نکردم و حالا خواستم ببینم می توانم در خصوص این جعل امضا و انگشت شکایتو کنم علاوه بر مجازات خود دادگاه می توانم او را به نحوه ی مجبور کنم تا بیمه این ایام یکسال را پرداخت کند
البته بدون شکایت در دیوان یا اداره کار چون یکبار برای بازگشت به کار در اداره کار شکایت شو کردم رای به ضرر خودم بود و اونم به ناحق و رابطه بازی ولی ایشان همین نامه تسویه حساب را در جلسه اداره کار ارائه نداده و چندین بار هم از او خواستم ولی نامه تسویه را ارائه نداد

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجهول شکایت کنین

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شکایت جعل و استفاده از سند مجعول نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان جعل و استفاده از سند مجهول شکایت کنین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجهول شکایت کنید.