مشاوره حقوقی رایگان - زمان دادگاه

سلام خیلی ممنون که این سایت وجود داره که جواب سوالاتمون را از کارشناسان محترم بگیرم
شکایت خیانت در امانت داشتم دیروز دادسرا گفت دارن کیفر خواست تایپ میکنن بفرستن دادگاه.میدونم تعیین زمان دقیق ممکن نیست ولی براساس تجربیات خودتون بصورت تقریبی وحدودی میتونین بگین 1.چند روز طول میکشه کیفرخواست بره دادگاه و 2.چند روز طول میکشه که دادگاه وقت بده که حتما اونجا باشم 3.اگه در زمان تعیین شده دادگاه اونجا نباشم چه اتفاقی میفته؟
چون بخاطر مشکلات پیش امده خانوادگی باید مدتی تهران را ترک کنم خیلی مهمه لطفا جواب بدین.خیلی ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصلا زمان مشخصی ندارد اگر خودتون نمیتوانید وکیل بگیرید یا لایحه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حدوداً 10 روز زمان خواهد میبرد تا پرونده به دادگاه کیفری ارسال و تعیین شعبه گردد و نزدیک حداقل 45 روز لغایت 2 ماه زمان وقت رسیدگی به پرونده شما خواهد بود در صورتی هم که در دادگاه حاضر نشوید به صورت غیابی علیه شما صادر خواهد شد