مشاوره حقوقی رایگان - تحویل منزل خریداری شده

منزل پدرم کلنگی با سه تا خانه نو معاوضه کردیم بقل دست ما کلنگی ولی حاضر نشده تجمیعی بسازه حالا خریدار منزل ما می خواد به هر روشی فسخ معامله کند مبایعه نامه تنظیم شده اول قرار نبود منزل ما که کلنگی پایان کار بگیریم الان بزور مجبور کرده برویم دنبال پایان کار،، الان دنبال گرفتن هستیم،، شکایت کرده که کلا معامله پیش فروش بوده و نه مبایعه نامه و یعنی مبایعه نامه باطل درصورتی که سه تا خانه 80درصد ساخته شده بود .... سوال؟ ما می توانیم الان که پایان کار نگرفتیم شکایت کنیم و خانه ها را تحویل بگیریم چون در قفل کرده و کلید نمی دهد .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم پاسخ به سوال شما مفصل بوده ونیاز به اخذ توضیحات تکمیلی می باشد لذا جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و حفظ

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه شما باید بررسی گردد . در صورت تمایل به مشاوره بیشتر از طریق همین سایت تماس گرفته و مبایعه نامه را ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بنا ساخته شده بود معامله با مبایعه نامه صحیح است و شما طبق قرارداد می توانید الزام به ایفای تعهد طرف مقابل را بخواهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست
الزام به تسلیم مبیع و انتقال سند رسمی را مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای اظهار نظر دقیق نیاز به مطالعه قرارداد است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

منوچهر سهرابی

جناب آقای منوچهر سهرابی :

باسلام ، اگر در قرارداد میان شما تحویل اون سه واحد به شما به گرفتن پایان کار منزل کلنگی توسط شما منوط نشده باشه ، بله می تونید جهت تحویل سه واحد در چارچوب بند های قرارداد و به صورت فنی و حقوقی دادخواست بدید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میتوانید دادخواست الزام به تسلیم مبیع بدهید.