مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام من موقع رفتن خواستگاری خانومم مشکل جزای جسمانی از ناحیه چشم داشتم به ایشان نگفتم الان. بعد از دوسال ازدواجمون فهمیده هروز میکشه. تو رخ من. میگه بهم نگفتی در ضمن مشکل من ظاهری مشخصه مشکل داشتم. از کس نگاه بکنه منو میفهمه مشکل بینایی دارم؟ الان در برابر قانون جرمه؟ ممنون باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیلی جرم نیست
با توجه به اینکه زوجه در زمان عقد و وضعیت ظاهری و جسمانی شما را ملاحظه کرده و با این موضوع مبادرت به انعقاد عقد نکاح شده است حق فسخ نکاح ایجاد نخواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید سونیت شما ثابت شود تا جرم ثابت شود وچون در ظاهر شما هم مشخص است حق فسخ ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه مشکل شما مشخص بوده مشکلی پیش نمیاد.
شما اگر شکایتی شد انکار کنید و اعلام کنید که زوجه می دانسته

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر هیچ جرمی محقق نشده است و نگران نباشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
جرم نیست و به جهت گذشت زمان نیز فسخ نکاح منتفی است

منوچهر سهرابی

جناب آقای منوچهر سهرابی :

باسلام.درصورت همکاری همسر شما، مشکل جدی به نظر نمی رسه ، گرچه در صورت تصمیم قاطع همسرتان و اثبات موضوع در فرض طرح دادخواست فسخ نکاح توسط همسرتان، فسخ ناممکن نخواهد بود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در ظاهر کاملا قابل تشخیص باشد پس عیبی نیست که پوشانده باشید و مخفی کرده باشید ضمن اینکه اعمال حق فسخ فوری است بنابراین ایشان‌حق فسخ نخواهند داشت.