مشاوره حقوقی رایگان - تعریف لغت در نحوه محاسبه دیه

ارش یعنی چه مقدار دیه یا چند درصد دیه؟ حارصه و دامیه یعنی چی ؟

پاسخ ها :

حمزه مرادی نژاد

جناب آقای حمزه مرادی نژاد :

ارش دیه غیر مقدر است که میزان آن در شرعرتعیین نشده است و توسط پزشکی قانونی تعیین می شود .
حارصه خراش پوست بدون آنکه خون جاری شود .
دامیه جراحتی که اندکی وارد گوشت شود و همراه با جریان خون باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ارش در واقع دیه ای است که مقدار ان در شرع تعیین نشده و قاضی بر اساس نوع جرم وو تاثیر ان بر سلامت مضروب تعیین میکند حارصه جراحتی است که موجب خراشیدگی میشود در حالیکه خون جاری نمیشود و دامیه جراحتی هست که اندکی وارد گوشت شده وهمراه جریان خون و کم یا زیاد است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در قانون برای صدماتی دیه تعیین نشده باشد برای آن از ارش مشخص خواهد شد