مشاوره حقوقی رایگان - ادم ربایی

با سلام
در اسفند 98 به خانومم که باهاش دوست بودم درخواست ازدواج دادم و برای خواستگاری اقدام کردم که خونوادش مخالفت کردن
ولی خانومم اقدام به فرار کرد و گفت بیا دنبالم
من اونو پیش مادرم بردم و شب پدر مادرش اومدن گفتن دخترمونو بده ببریم فردا بیا خواستگاری
خانومم گفت نمیرم
ولی من گفتم برو فردا شب میایم
فرداش زدن زیر همه چی
خانومم دوباره فرار کرد و این سری دیگه نتونستن برگردونن تا دو روز
بعد شکایت ادم ربایی کردن و من خبر نداشتم
بعد راضی به ازدواج شدن
یک ماه بعد برای ازمایش ازدواج رفتیم و خانومم رو دکتر زنان بردم برای بکارت
که نامه پزشک موجوده که تا روز قبل از عقد رو تایید میکنه که سالمه
الان بعد از گذشت یک سال و 6 ماه خانومم مهریه شو گذاشته اجرا و شکایت کرده که من دزدیدمش و با از بین بردن بکارت خونواده مجبور به رضایت ازدواج شدن
من پیام های سال 98 که گفت بیا دنبالم و نامه دکتر رو دارم که سالم بوده
ایا این نامه و پیام های سال 98 کمک میکنه بهم ؟؟
میتونم از خودم رفع اتهام کنم ؟؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق مدارك وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع به نظر فاقد وصف مجرمانه است و دلیلی بر توجه اتهام به شما نیست