مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم نوزاد

سلام اگر اسم نوزاد شش ماهه پس از تایید ثبت احوال عوض شود شناسنامه جدید صادر میشود یا المثنی ؟.حتی اگر جابجای یک حروف باشد ولی اسم جدیدی شود باز هم المثنی میشود ؟ وتا آخر عمر در قسمت توضیحات ثبت میشود ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصولا شناسنامه نوزاد موقت است تا هجده سال که شناسنامه عکسدار بگیرند و در قسمت توضیحات حتما ذکر میشود.شناسنانه جدید صادر میشود.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

شناسنامه ی جدید صادر می شود نه المثنی و تا آخر در قسمت توضیحات درج می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شناسنامه جدید صادر خواهد شد و در قسمت توضیحات ثبت می گردد