مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دروغین

سلام وقتتون بخیر، من یه پسرم 23 سالمه، از طریق اینترنت با یه دختر خانومی آشنا شده بودم و بعد 8 ماه از رابطه ی اینترنتی حضوری رفتم و با مادرشون حرف زدم برای خواستگاری که اگه قبول کنن با خانواده ام برم برای خواستگاری. چون تو جای عمومی بودیم خیلی محترمانه حرف زده شد ولی وقتی بعد چند برای اطلاع از جوابشون توی تلگرام براشون پیام فرستادم (برای پدرش) با برخورد تندشون مواجه شدم و گفتن که به خاطر رابطه ی پنهونی با من دختری ک بهش علاقه دارم رو کتک زدن. خب منم کمی اذیت شدم و خیلی محترمانه بهشون گفتم ک کارشون اشتباهه اما با واکنش تندی داشتن و فهمیدم چون ترک هستم ازم متنفر هستن و شروع به فحاشی کردن. در نهایت هم وقتی ویس دادن معلوم شد اکانت پدرشون هم دست مادر این دختر خانومه و ایشون توی ویس هم من رو ترک خر خطاب کردن و به مادرم فحش ناموسی دادن و تهدیدم کردن. در نهایت گفت ازم شکایت میکنه به چه جرمی نمیدونم.
بعد 3 هفته امروز صبح از فتا تماس گرفتن و ازم اطلاعات آدرس و کد ملی و ... خواستن وقتی گفتم تایید کنن هویتشون رو گفتن اگه مقاومت کنی تو دادن اطلاعات عدم مشارکت تو روند قانونی پرونده برات مینویسم منم خب اطلاعاتی ک میخواست بهش دادم وقتی پرسیدم به چه جرمی ازم شکایت شده گفتن به جرم پخش کردن عکس های لخت اون دختره، در حالی ک من اصلا در جریان نیستم و همچین کاری هم نکردم وقتی هم ک جواب منفی گرفتم خب چون دلشکسته بودم برای فرار از خاطراتش همه چیو پاک کردم فقط ویس های فحاشی مادرشون رو نگه داشتم تا شاید شکایت کنم ولی بیخیال شدم. من هیچ رابطه نامشروعی نداشتم حتی یک بار هم از نزدیک دخترشون رو ندیدم برای دیدن دخترشون رفتم از مادرشون اجازه بگیرم که اجازه ندادن. من کار خلافی نکردم.
الان من باید چیکار کنم این شکایت دروغی رو؟ این شکایت دروغی برام دردسر میشه برای آینده ام و پیدا کردن کار تو شرکت های دولتی؟ سابقه کیفری چی؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شاکی می بایست ادعای خود را ثابت نماید..
بهنر است متقابلا شکاست نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .نیاز به بررسی وگفتگو دارد.از طریق مشاور تلفنی سامانه در ارتباط باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شاکی بایستی ادعای خود را ثابت کند و صرف شکایت بدون دلیل مبنی بر تحقق رفتار مجرمانه شما نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت شاکی باید ادعای خود را ثابت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شاکی باید ادعای خود را اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا جرم شما انتشار عکس و فیلم خصوصی دیگران است که اگر شما این کار را نکرده باشید نگران نباشید
و تبرئه خواهید شد
ولی اگر شما عکسها را انتشار داده باشید حتما
پلیس فتا متوجه خواهند شد و بهتر است وکیل بگیرید

مینا احمدی

مینا احمدی :

اولا شما از مادر ایشان شکایت کنید
دوما ایشان باید ادعای خود را ثابت نماید بهتر است برای اینکه به خطر نیافتید حتما وکیل بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ایشون ادعای خود رو باید اثبات کنن و شما هممتقابلا شکایت افترا و تهمت و توهین رو مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شاکی بایستی ادعای خود را ثابت کند و صرف شکایت بدون دلیل مبنی بر تحقق رفتار مجرمانه شما نخواهد بود