مشاوره حقوقی رایگان - قطع آب توسط مدیر ساختمان

با سلام. ساکن یک آپارتمان 6 واحدی دارای آب مشاع هستیم و مدیر ساختمان هرروز و هرشب راس ساعت 1 بامداد، آب تمامی اهالی آپارتمان را قطع و بین ساعت های 10 یا 11 صبح وصل می کند (تنها به بهانه اینکه واحد دوم در بین ساعت های مذکور آب زیادی مصرف می کند)
ضمن اینکه همه ی ساکنین ساختمان شارژ ماهانه را به موقع پرداخت میکنند!
قانون چه می گوید؟
آیا می‌توان از این فرد شکایت کرد؟ چگونه؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مدیر نمی تواند اب را قطع کند در حیطه اختیارات ایشان نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر حق چنین اقدامی ندارد مبتوانید علیه ایشان اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق چنین اقدامی ندارد مبتوانید علیه ایشان اقدام نمایید