مشاوره حقوقی رایگان - میتوانم ازدواج کنم؟

سلام من دختری هستم 16ساله میخوام با پسری 25 ساله ازدواج کنم ولی پدر راضی نیستن میتوانیم با شکایت از طریق دادگاه عقد کنیم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام می توانید از دادگاه تقاضا نمایید اگر دلایل پدر موجه نباشد دادگاه اجازه می دهد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

بله می توانید دادخواست بدهید و دادگاه در صورت احراز مصلحت شما و وضعیت شما و فرد مورد نظرتان رای مقتضی را صادر خواهد نمود هر چند که با توجه به سن کمتان و به جهت رعایت مصلحتتان ، احتمال اینکه دادگاه چنین رایی بدهد در مورد پرونده ی شما چندان زیاد نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله با معرفی شخس مذکور از طریق دادگاه می‌توانید تجویز ازدواج را درخواست نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با معرفی شخص مورد نظر به دادگاه امکان تجویز ازدواج وجود دارد

یک وکیل :

سلام می توانید دادخواست جهت کسب اجازه با معرفی مرد مورد نظر تقدیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید دادخواست الزام به تجویز ازدواج علیه پدر بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست تجویز ازدواج را به طرفیت پدر مطرح نمایید و باید تمام مشخصات پسر و شغل . میزان درآمد و مبلغ مهریه را ذکر نمایید و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا ـ تصمیم عجولانه نگیرید. بیشتر صبر و تامل کنید.
ثانیاـ باید به دادگاه دادخواست تجویز ازدواج بدهید.
دادگاه شرایط شما و آن آقا را بررسی میکند و رای مقتضی صادر میکند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید با درخواست الزام به تجویز ازدواج به طرفیت پدرتان اقدام کنید البته دادگاه هم شرایط شما و هم اقا را در نظر میگیرد و دلابل پدر شما را هم میشنود و بعد رای میدهد