مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت مشاع

سلام روز بخیر
ما در یک ساختمان 4 طبقه زندگی می‌کنیم که دو واحد در طبقه اول به آن دسترسی دارند و اقدام به مسقف کردن سقف حیاط خلوت کردند و آن را تبدیل به آشپزخانه کردند که بوی غذا و گاهی سر وصدا خیلی آزاردهنده هست.و وقتی حرفی می‌زنیم می‌گوید خلاف نکرده و سقف شفاف زده.آیا راهی برای تخریب وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق شهرداری پیگیری کنید اگر حیاط خلوت جزء مشاعات تلقی گردد مسقف کردن آن بدون اذن سایر مالکین تخلف بوده و می تواند شکایت نماید