مشاوره حقوقی رایگان - کشاورزی

باسلام بنده با صاحب زمین قراردادی منعقد کرده ایم،،بدین صورت ک در قبال یکدیگر تعهداتی داده ایم،،ک قرار شده من چاه اب رو برقی کنم و صاحب زمین در قبال وجه زمین رو ب مدت 8 سال ب بنده اجاره بده ،، حالابنده وقت خودم و سرمایه خودم رو هزینه کردم ، وام گرفتم طلا فروختم،تمام وسایل مورد نیازچاه رو آماده کردم،حالا صاحب چاه جلو منو گرفته و قراردادرو نقض کرده و نفعی ک بنده از این قرارداد میبرم رو از من محروم کرده؟میشه راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ب قرارداد شما باید بررسی گردد در هرصورت باید دادخواست الزام به ایفای تعهد تقدیم نماید