مشاوره حقوقی رایگان - قسط بندی جریمه

سلام و درود من به جرم مشروب به6ماه حبس و 500ملیون جریمه محکوم شدم و حدود 1سال و نیم کشیدم،اجرای زندان به بنده گفتن درخواست تقسیط بزنم میخواستم ببینم ایا تقسیط با اعسار تفاوت دارد یا خیر؟؟مننون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.در واقع تقسیط نتیجه پذیرش تقاضای اعسار است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون آیین دادرسی در امور کیفری در مواردی که محکوم علیه به جریمه نقدی محکوم می شود و توانایی پرداخت جرائم را ندارد میتواند درخواست تقسیط نماید و به نوعی همان اعسار است ولی در اصل به تقسیط جزای نقدی معروف می باشد