مشاوره حقوقی رایگان - اخذ رشوه

بنده کارمند یکی از بانکهای دولتی هستم یکی از مشتریان بانک در امر خرید و فروش وام ازدواج فعالیت داشتند بنده بعضی مواقع دوست یا آشنایی که دنبال وام بودند به ایشون معرفی میکردم بعد از پرداخت وام بصورت کاملا قانونی و طبق نوبت مشتری درصدی نیز برای بنده به حساب خودشان ک کارتش نزد من بود واریز میکردند.طبق گزارش یه از خدا بیخبر بنده و مشتری رو به عنوان راشی و مرتشی دستگیر کردند بنده تو اطلاعات گفتم معامله و خرید و فروش میکردیم و مبلغ سود را تقسیم میکردیم که توی دو سال به 120میلیون تومن رسیده.آیا این مبالغ رشوه محسوب میشود؟؟ تمامی هماهنگی ها با خریدار وام ازدواج بعد از ساعت اداری و کاملا طبق ضوابط بوده.فقط در دادگاه به من رشوه تفهیم شده و با وثیقه آزادم اگر مجدد برای آخرین دفاع به دادگاه احضار شوم چگونه دفاع کنم و آیا برام مشکلی پیش می آید.ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بهتر است به یک سوال وپاسخ اکتفا نکرده واز طریق سامانه وکیل انتخاب نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.