مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دیه

سلام
من سال 94 جراحی بینی انجام دادم بعد از مدتی متوجه شدم که انحراف بینی بنده هیچ تغییری نکرده و از نظر ظاهری و زیبایی هم مشکل داشتم بعلت عدم همکاری پزشکم مجبور شدم شکایت کنم و تا مرحله پزشک معتمد پیش رفتم و بعد از ان کلینیکی که جراحی کردم. مدیر کلینیک کلی صحبت کردن و فردای اونروز پزشک با من تماس گرفت و با لحن ملایمی ازم خواست که شکایت چرا
و من خودم درستش میکنم بنده هم متاسفانه راضی شدم ولی متاسفانه نتونستن مشکل انحراف رو حل کنند و تازه تیغه بینی خیلی تراشیده شده
سوال بنده اینه که الان ایشون دوبار قصور کرده شکایت من باید چگونه باشه
و اینکه میتونم بپرسم حدودی چقدر میتونم خسارت بگیرم
و اگر بخوام وکیل داشته باشم حق الوکاله چقدر میشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مجدد شکایت نمایید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادسرای جرایم پزشکی از ایشان به عنوان قصور پزشکی شکایت کنید عکس هر دو عمل را ضمیمه پرونده کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دادسرای جرائم پزشکی
شکایت خود را مطرح نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در دادسرای جرائم پزشکی به استناد مدارک دو عمل انجام شده شکایت نمایید