مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی

با سلام
بنده با دختری اشنا شدم و قصد ازدواج داریم ایشون قبلا ازدواج کرده بودند و طلاق گرفتن و به گفته خودشون فقط سه یا چهار بار رابطه جنسی داشتند میخاستم بدونم 1_ با مراجعه به پزشکی قانونی امکان تشخیص این مسئله وجود داره که بفهمم ایشون تا به حال در طول زندگی چند بار رابطه داشتن ؟؟؟ 2_ اخرین رابطه‌شون چه زمانی بوده ؟؟؟
تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اینکه چند بار رابطه داشته است عملا خیر ولیکن آخرین رابطه و وضعیت ان قابل تشخیص است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر
وقتی با شما مسئله در میان گذاشتند چه اهمیتی دارد اگر پذیرفتید کنکاش نکنید