مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

سلام من و فرد دیگه ای واحدی رو سال 94 اجاره کردیم بطور مشترک پول رهن و اجاره نصف اما پول رهن رو این آقا یک چک داد به مالک و اجاره نامه دستی هم به نام ایشون بود ، ولی در سالهای بعد من با مالک بطور تلفنی تمدید میکردم و هیچ چیزی هم نوشته نمی شد ،تا اینکه امسال اجاره نامه جدیدی بین ما در بنگاه نوشته شد و به نام من با رهن و اجاره جدید ، فقط مالک در ذیل اجاره نامه چون اون آقا اون موقع چک داده بود اسم ایشون رو قید کرد که من مبلغ رهن اون رو پرداخت کنم ، حال این آقا چند ماه میشه که سهم اجاره رو نمیده و میگه من باید ملک رو تخلیه کنم ، من هم براش یک اظهار نامه فرستادم که هم بیاد تخلیه کنه وهم تسویه اما توجه ای نکرد حال باید من چکار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

توضیحات کامل نیست از طریق مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
توضیحات مبهم می باشد