مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن رابطه که با چه شخصی بوده

سلام. اگر با کسی رابطه جنسی داشته باشیم و یک سال از آن بگذرد با آزمایش مشخص میشود که رابطه با چه کسی بوده؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگي به شرايط دارد احتمال تشخيص از طريق پزشكي قانوني وجود داره

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

خیر با نظر پزشک قانونی اثبات نمی شود ممکنه با شهادت شهود ثابت شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر اصل رابطه مشخص خواهد شد ولی اینکه با چه کسی رابطه داشته است از طریق پزشکی قانونی ، خیر مشخص نخواهد شد ولی قاضی از طرق دیگر متوجه خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر با گذشت مدت طولانی امکان تشخیص آن شخصی نمی باشد مگر به استناد دلائل دیگر و شهود