مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادورز بابت اجرای مزایده

باسلام خدمت تمامی اساتید گرامی
بنده سوالی را مطرح کرده بودم مبنی بر این که بعد از برنده شدن من دادورز از صورتجلسه پیرینت گرفت تا شرکت کنندگان در مزایده امضاء کنند در پایان نفر آخری که کمترین پیشنهاد را داده بود متنی روی صورتجلسه نوشت (صورتجلسه 4 برگ بود که روی آخری نوشت) همین عمل باعث شد تا دادورز برگه را پاره کند
حالا طرف یک لایحه به دادگاه داده که دادورز به چه حقی برگه ی مرا پاره کرد و تقاضای اجرای مجدد مزایده رو داده

سوالم از اساتید گرامی این است که آیا لایحه ی ارسالی همان شکایت است یا طرف میبایست جداگانه طرح دعوی علیه دادورز بکند
آیا بنده میتونم طی یک لایحه بگم که مهلت یک هفته ای برای شکایت از دادورز تمام شده و تقاضای ادامه ی روند خرید ملک رو خواستار بشم یا همون لایحه ای که طرف مقابل فرستاده به منزله ی شکایت است

خیلی خیلی ممنون از تک تک اساتیدی که کامل و جامع راهنمایی میکنند
باتشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که آن نوشته چه بوده است . شاید ایرادی به روند برگزاری مزایده گرفته

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قاضی اجرا احکام ، ایراد ایشان را بپذیرد ، میتواند مزایده را باطل اعلام کند و مزایده را تکرار نماید و
و شما هم میتوانید لایحه دفاعیه خود را ارائه بدهید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به نظر قاضی اجرای احکام دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بستگی به نظر قاضی اجرای احکام دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مساله خاصی نیست که باعث تکرار مزایده شود اما شما به قاضی اجرای احکام لایحه بنویسید و پیگیر باشید‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس نظره قاضی اجرای احکام خواهد بود