مشاوره حقوقی رایگان - فوت مستاجر و پلمب ملک

با سلام مستاجر بنده متاسفانه فوت شدند و بعلت مشکوک بودن مرگ ساختمان بنده پلمب میباشد و با توجه به اینکه تاریخ قرارداد مستاجر به پایان رسیده خسارت وارده به بنده آیا قابل دریافت و پیگیری است

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خسارت ازچه باب اگراز باب پلمپ شدن آپارتمان است از موارد غیر قابل پیش بینی تلقی و نمی‌توانید خسارتی دریافت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال مبهم است اگر خسارتی که مستاجر در طول مدت اجاره به ساختمان وارد اورده است در صورت اثبات علیه ورثه دادخواست دهید اما از باب پلمپ خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خساراتی که مستند به فعل مستاجر باشد قابل مطالبه می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خسارت اگر مستند به عمل و فعل مستاجر باسد قابل مطالبه می باشد.