مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

سلام خسته نباشید ببخشید پدر ناتنی من فوت شدن و مادرم از حقوقشون دارن استفاده میکنن که دختره پدرم دو سال پیش حقوق رو نصف کردن در صورتی که مغازه دارن و بهترین برند رو دارن اگر اقدام کنیم و اعتراض کنیم حقوقشون قطع میشه ؟؟؟ توروخدا کمک کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما دختر مجرد باشید از حقوق پدر مرحومتون بهره مند میشوید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام سوالتون مشخص نيست اگر منظورتون خواهر ناتني تون هست بستگي به شرايطشون داره اگر مجرد باشه و بيمه نداشته باشه ميتونه بگيره و شما نميتونيد اعتراض كنيد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه ملاک مناط اعتبار است شغل و مجرد بودن است و با توجه به اینکه میفرمایید مغازه دار است و مشمول تعریف شغل خواهد شد لذا می توانید نسبت به اخذ مستمری از طریق بیمه معترض شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله اگر زوجه به
صندوق بازنشستگی اعتراض نمایید و آدرس محل کار ایشان را اطلاع بدهید سهم دختر از مستمری قطع خواهد شد و به زوجه تعلق خواهد گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر شاغل باشند و متاهل مستمری تعلق نمی گیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .فرزندان تا زیر 18سال ودرصورت عدم اشتغال مستمری دریافت می نمایند