مشاوره حقوقی رایگان - قانون تجارت

آیا کسی که 19 سال 50 درصد از سهم شرکتی را دارا است شریکش می تواند طبق بند 2 ماده 20 لایحه قانون اصلاحی قسمتی از قانون تجارت با شکایت از اینکه او آورده ای برای شرکت نداشته سهم او را حذف نماید و درخواست انحلال شرکت را کند؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر اگردر اساس نامه مالک سهام شرکت باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق ماده 20 قانون اصلاحیه قانون تجارت آورده نقدی و غیرنقدی شرکا در زمان ارائه اظهارنامه تایید گردیده است لذا ادعای اینکه ایشان سهمی از شرکت ندارند بلا دلیل می باشد