مشاوره حقوقی رایگان - نفوذ آب از دیوار همسایه و خراب کردن کاغذ دیواری خانه من

با سلام.در یک ساختمان آپارتمانی هستیم که همسایه ام که مستاجر هست و بی احتیاطی وی موجب شده که شیر آب دستشویی اش خراب شده و آب به دیوار مشترک مان نفوذ کند و قسمتی از کاغذ دیواری خانه ام خراب شود.چند بار بهش گفتم که خسارت وارده به خانه ام را بدهد اعتنا نمیکند. میخواهم برایش شکایت کنم خسارت را باید مستاجر بدهد یا مالک ساختمان؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر علیه هر دو شکایت تنظیم کنید البته قبل از ان از شورا تامین دلیل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرداخت خسارت
بر عهده مالک است و نه مستاجر
خرابی لوله ها ربطی به مستاجر ندارد