مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سوابق

سلام، اگر آگاهی با کد ملی شخص استعلام کند آیا فقط تا 5 سال اخیر را سامانه ها به طور دقیق سوابق دادگاهی و سیستمی را نشان میدهند؟

آیا برای استعلام دقیق و بلند مدت مثلا 10 پیش با کد ملی ممکن نیست؟
در این صورت حتما نیاز به انگشت نگاری هست تا آگاهی متوجه شود؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر استعلام به طور غیر حضوری واز طریق سامانه باشد چون این سامانه از طریق قوه قضاییه اداره می گردد در صورت هرگونه عدم جواب به شما پیغام می دهد که حضوری مراجعه نمایید درقانون در کل مدت زمان پاک شدن سابقه کیفری افرادی که مرتکب جرم خاص شده‌اند، با توجه به نوع جرم ارتکابی و نوع مجازاتی که متحمل شده‌اند متفاوت است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت استعلام ، تمام سوابق شما مشخص خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تمام سوابق شما در صورت استعلام مشخص خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر آگاهی استعلام بگیرد همه سوابق قابل استعلام است . ولی برای صدور گواهی عدم سو پیشینه شرایط با توجه به جرم ارتکابی متفاوت است