مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

سلام خسته نباشید. بنده پراید مدل 85در سال 99از دوستم خریدم و الان 1سال از تاریخ وکالت . تنظیم سند میگذرد فروشنده (فروشنده به خریدار وقت داده بود ایشون ماشینو فروختن به دوستم منم از دوستم خریداری کردم وقت وکالت گذشته ) فروشنده توقیف پلاک قضایی کرده چطوری میتونم رفع توقف بگیرم الان به ازای سند زدن پول میخوان ویا ماشینو به قیمت پایین میخرن چیکار کنم خلاص بشم صاحب سند هم خیلی دوره

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در مفاد قرارداد بین شما و فروشنده ( دوستتان) اگر هزینه های انتقال بر عهده خریدار گذاشته شده چاره ایی جز پرداخت ندارید و تلفنی از مالک بخواهید وکالت جدیدی با هزینه خودتان برای شما بفرستد .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.ازراه قانونی بخواهید اقدام کنید چاره ای نیست که دادخواست اثبات وقوع عقد بیع ,تنظیم سند وفک پلاک را برعلیه فروشنده قبل وصاحب اصلی ملک مطرح نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خودرو توقیف گردیده است بایستی دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تقدیم نماید جهت ارائه توضیحات تکمیلی از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید