مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان مشاع

با یک نفر سه دانگ سه دانگ (سند رسمی )از یک آپارتمان 85 متری شریک هستم از ابتدای شراکت کل آپارتمان در اختیار شریکم بوده (در آن زندگی می کند) و تا کنون اجاره سه دانگ مرا پرداخت نکرده و نه می خرد و نه می فروشد قرارداد اجاره هم نوشته نشده است 3 سال هم از زمان تصرف می گذرد
چه اقدامی باید انجام بدهم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از دادگاه تقاضای تقسیم سهم الشرکه را با توجه به مستنداتتون بدهید ایشان به حکم دادگاه یا ملزم به فروش می شوند یا ملزم به خرید سهم شما می شوند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا بایستی از طریق اداره ثبت اسناد و املاک درخواست افراز ملک را به نمایید و در صورت عدم افراز از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست دستور فروش مال مشاع و پرداخت اجرت المثل ایام تصرف به میزان سه سالی که ایشان در آنجا ساکن بودن را درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش بدهید.
و در خصوص اجاره اگر بدون اجازه شما اجاره داده است با عنوان اجاره مال غیر شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اجرت المثل ایام تصرف بدهید با جلب نظر کارشناس.خلع ید مشاعی هم بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید تقاضای مطالبه اجور معوقه و فروش آپارتمان را بکنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دفاتر الکترونیک قضایی دادخواست فروش مال مشاعی و پرداخت اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نمایید