مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناسی بدوی

1- اگر کارشناس خلاف واقع نظر داده باشد هیئت کارشناسی میتواند نظریه را اصلاح کند؟
2- در دادگاه حقوقی دادخواست رفع مزاحمت مطرح نمودم و ستون دیوار ما بین سمت خواهان میباشد و کنتور اب نیز در ملک شخصیه: نصب میباشد با این حال کارشناس در نظریه اعلام کرده سبق تصرف با خوانده دعوی است وکیل محترم لطفا راهنمایی کنید ممنون ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_ هیئت کارشناسان نظر خودشان را صورتجلسه می کنند .
2_ قسمت دوم سوال شما مبهم است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

1-باید ابتدا در مهلت تعیین شده به نظر کارشناس اعتراض و تقاضای کارشناس سه نفره نمایید تا آنها نظر بدهند.2-سبق تصرف مساله مهمی است اما این قسمت سوال مبهم است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید نسبت به نظر کارشناس اعتراض نمایید آنها نیز با توجه به مدارک و دلایل و بازدید و سبق تصرف و... نظر خواهند داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ظرف 7 روز ، به نظریه کارشناس اعتراض نمایید و در خواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید تا کارشناسان نظر خود را خواهند داد
در دادگاه شما باید اثبات نمایید که سابقه تصرف با
شما است و نه خوانده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در موعد مقرر قانونی نسبت به نظر کارشناسی اعتراض نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی به نظریه کارشناس اعتراض کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در موعد مقرر قانونی نسبت به نظریه کارشناسی اعتراض نماید