مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک

سلام من شب عید برای دستم که شدید ضربه خورد به اورژانس رفتم بستری شدم بعد از معاینه و عکس برداری بدون تجویز هیچ داروی صبح مرخص کردن گفتن کمپرس اب گرم استفاده کن الان نصف بازو ندارم قدرت دستم ضعیف شده رفتم دکتر میگه تاندون بازو پاره شده شما نهایت تا 10 روز بعد حادثه باید عمل میکردی الان نمیشه هیچ کاری کرد میتونم شکایت کنم به کجا شکایت کنم.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام میتوانید به نظام پزشکی مراجعه و شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات موضوع می توانید شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قصوری از ناحیه پزشکی ایجاد شده است می توانید شکایت خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میتوانید به نظام پزشکی مراجعه نمایید