مشاوره حقوقی رایگان - سوء سابقه کیفری

به جرم شرکت در نزاع دسته جمعی و اخلال در نظم عمومی هرکدوم یک سال حبس تعزیری و دوسال هم تبعید برام حکم دادن.اعتراض گذاشتم و پرونده الان دادگاه تجدید نظر هست.رفتم سوءسابقه بگیرم.توی برگه ای ک از دفتر خدمات قضایی گرفتم نوشته به دلیل وجود محکومیت صدور عدم سوء سابقه مقدور نیست و به واحد سجل کیفری مراجعه کنید.به اونجا مراجعه کردم توی سامانه هایی که دارن نگاه کردن میگن سوء سابقه ای به نامت ثبت نیست.آیا چون پروندم در جریانه محکومیت هایی ک بریدن توی سوء سابقم لحظ میشه یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما دارای سابقه کیفری موثر محسوب نمی شوید و در صورت استعلام ، گواهی عدم سو پیشینه صادر خواهد شد