مشاوره حقوقی رایگان - سوء سابقه کیفری

سلام،خسته نباشین، دوماه پیش ازمن نیم گرم شیشه پیداکردن بعد ازانتقال به کلانتری و از اونجا ستاد مبارزه با مواد،شب اونجا بودم صبح فرستادن دادسرا،اونجا قاضی بدون هیچ وثیقه یا جریمه ای منو ازاد کردن،فرداهم برای استخدام قراره برم برای سوء سابقه کیفری،می خواستم بدونم برام سابقه محسوب میشه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر هنوز حکمی برای شما صادر نشده باشد برای همین مورد سوء سابقه فعلاً ندارید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات در حال حاضر فاقد سوء سابقه هستید