مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به شارژ آپارتمان

باسلام بنده دریک مجتمع که دارای 3 بلوک و 110 واحد می باشد زندگی میکنم یعنی تقریبا هر بلوک 5 طبقه و 35 واحد میباشد .. واحدی که در آن زندگی میکنم 90 متر است سال قبل ماهیانه 175 تومان شارژ پرداخت میکردم امسال که هیت مدیره به تازگی عوض شده شارژ از آبان ماه شده 200تومان ثابت و به اعضای هرنفر 25 تومان اضافه باید پرداخت کرد
آیا قابل اعتراض از نظر قانون میباشد راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً هزینه های شارژ بر اساس متراژ قسمتهای اختصاصی هر واحد تعیین خواهد شد و در صورتی که مجمع عمومی مالکین و اکثریت آن رای به تغییر نرخ هزینه شارژ و پرداخت نمایید لاجرم بایستی پرداخت گردد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام طبق ماده 4 قانون تملک آپارتمانها ، سهم از شارژ با توجه به مساحت هر واحد محاسبه می شود منتها مالکان می توانند روش و فرمول دیگری را برای تقسیم هزینه ها تعیین نمایند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سهم از شارژ با توجه به مساحت هر واحد محاسبه می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اصولاً هزینه های شارژ بر اساس متراژ قسمتهای اختصاصی هر واحد تعیین خواهد شد