مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ملاقات فرزند در شهر دیگر

سلام حضانت فرزند دخترم به تازگی به من منتقل شده و در شهرستان هستیم خانم سابق در تهران از اونجا درخواست ملاقات فرزند داده آیا دادگاه علی رقم شاغل بودن در اون شهر و محصل بودن دخترم می تونه منو مجبور کنه بچه رو ببرم تهران برای ملاقات با اون کودک 8 سالش هست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اگر شما وهمسرتان برای ملاقات اتفاق نظر نداشته باشید دادگاه با رعایت مصلحت فرزند تصمیم می گیرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید در دادگاه وضعیت تحصیلات دخترتان را در آن شهرستان مطرح و تشریح نمایید و دادگاه بر اساس مصلحت نسبت به صدور رای اقدام خواهد نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادگاه با رعایت مصلحت فرزند تصمیم می گیرد