مشاوره حقوقی رایگان - توهین

سلام من به خاطر توهین 4 میلیون تومان جریمه شدم دادگاه 20 روز مهلت داده واسه اعتراض بنظر شما وکلای عزیز چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اختیار با خودتان است می توانید اعتراض کنید یا تسلیم به رای شوید که در این صورت دادگاه می تواند تا 1 میلیون جریمه را کمتر کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما لایحه تجدیدنظرخواهی قوی تنظیم نمایید و تجدیدنظر خواهی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است در فرصت باقی مانده به رای اعتراض کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید تسلیم به رای شویدو مجازات شما کاهش پیدا نماید در صورت نیاز به توضیحات بیشتر از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
می توانید تسلیم به رای شوید وتقاضای تخفیف دهید تا 1/4 امکان کاهش مجازات می باشد و یا اعتراض نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است اعتراض کنید