مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی مربوط به ضرب و جرح عمدی و تیراندازی که کسی مجروح نشده

سلام من در درگیری فقط به عنوان اینکه طرفین را جدا کنم رفتم جلو ولی متاسفانه تیراندازی یکی از طرفین انجام داد و همسایه ها فکر کردن که من بودم و الان هم این حکم برام آمده به نظر شما چکار کنم الان 3ماه از اون تاریخ میگذره ثبت ثنا هم دارم ولی برام پیامی نیامده تا اینکه نگهبان یه برگه ابلاغ به من دادش اسمم فامیل من توش نوشته شده ولی پسوند فامیلی نیست میتونین راهنمای کنین ممنون باتشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی دادنامه و سایر مدارک و مستندات است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضوری یا از طریق وکیل پرونده را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم قطعی شده باشد باید حکم اجرا گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر حکم قطعی شده باشد باید اجرا گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با قطعی شدن حکم باید اجرا گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر حکم قطعی شده باشد باید حکم اجرا گردد