مشاوره حقوقی رایگان - پیامک تعزیرات

سلام
برای من امروز یه پیام با متن:پرونده شما با شماره فلان با فرعی 1 و موضوع حمل و نقل چوب بدون پروانه به شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی سمیرم ارجاع شد.
من اصلا تا حالا سمیرم نرفتم وسیله نقلیه هم ندارم، حتی تا حالا ثبت ثنا انجام ندادم
شهر من با سمیرم حدود 350 کیلومتر فاصله داره یعنی چی آخه؟
خواهش میکنم تو رو خدا جواب بدین چیکار کنم
حضوری اصلا نمیتونم برم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .احتمالا در ثبت ثنای فرد مورد نظر در ثبت شماره تلفن ایشان اشتباهی رخ داده است.می توانید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید وببینید با شماره شما ثبت ثنا انجام شده واز این طریق پیگیری نمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام احتمالا پیامک اشتباهی براتون ارسال شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حتما حضورا به شعبه مراجعه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالاً اشتباهی در سامانه ثنا رخ داده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضور به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با توجه به عدم امکان حضور خود در شعبه می توانید وکیل بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در ثنا ثبت نام نمایید در اولین ابلاغ که برای شما پیامک می شود بررسی کنید که صرفا پیامک اشتباه بوده یا متن ابلاغ هم به نام شماست .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه در این خصوص ارسال نمایید.