مشاوره حقوقی رایگان - کیفری / تهمت و افترا

شخصی به خواهر و مادرم دروغ گفته که بنده معتاد به متادون هستم و مادر و خواهرم با مراجعه به دادگاه درخواست به دادیاری شعبه دوازدهم داده بودند که بنده معتاد به متادون می باشم و باعث سلب آسایش و آرامش پدر مادر شده ام که دادستان دستور داده بود کلانتری که بنده را به کمپ ترک اعتیاد تحویل دهند درصورتی که بنده متاهل دارای 2فرزند معلم هستم و در شهر زندگی می کنم و با خانواده پدری ام 80کیلومتر فاصله دارم نهایتا در یک روز که بنده در روستا بودم مادرم طی تماس با کارکنان کمپ ترک اعتیاد ازشون خواسته بود که سرزده به خانه ای که بنده در روستا دارم وبا زن و بچه ام درتعطیلات پایان هفته رفته بودیم مراجعه نمایند که 2نفر از مسولین کمپ به درب منزل بنده مراجعه وبا دروغ که چندین سوالی ازبنده دارند وتو خانه معذب هستند خواستند جهت پاسخگویی به سوالات توی ماشین شخصی اشان بنشینم که به محض سوار شدن بنده قفل مرکزی 4درب خودرو قفل نموده و به زور بنده را تحویل کمپ دادند توی کمپ از مدیر کمپ خواستم آزمایش عدم اعتیاد از بنده گرفته و مطمئن شوند اعتیاد ندارم رهایم کنند متاسفانه اعتنایی ننموده بدون تست مدت 36روز بنده را در کمپ نگهداری نمودند تا اینکه برادرم از موضوع باخبر و از کمپ آزادم نمود حال بنده قصد شکایت دارم لطفا راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

شما حق دارید تحت عنوان ادم ربایی از همه افراد دخیل در امر شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از انهایی که با زور شما را بردن کمپ و مسئول کمپ شکایت ادم ربایی و بازداشت غیر قانویی بکنیدباتوجه به اینکه هیچ تست اعتیادی به عمل نیامده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به شرح ماوقع امکان شکایت می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از همه عوامل درگیر شکایت آدم ربایی مطرح کنید