مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

بنده یک ساختمان سه طبقه داشتم سال88جواز ساخت از شهرداری دریافت کردم وسال87 هنوز زمین بود پرونده سازی در اداره اوقاف اقدام کردم وسال92 اجاره نامه اوقاف را دریافت کردم شخصی پیدا شد مدعی زمین شد بعش ادعای ساختمان کرد جعل عنوان کرد وحقوی اقدام هردوبدوی به نفع ایشان صادر شد ولی تجدید نطر خواهی پرونده جلع منع تعقیب صادرشد ودر حقوقی هم برای مالکیت ادعا کرده بود انهم در تجدید نطر نقض شد ناگفته نماند در این وسط یک قاضی را پیدا کردن که ابطال اجاره نامه را صادر چون بهم خبرهم نداده بودن تجدید نظرخواهی وقتش گذشت ولی در همون حقوقی که ادعای مالکیت کرده بود در تجدید نظرخواهی اشار با ابطال اجاره کردیم که انهم توضیح داده که حق ابطال اجاره را نداشته است ودر سال 95 من رفتم اوقاف اجاره نامه را تمدید کنم بهم گفتن به نام کسی دیگه صادر کردیم گفتم اخه چطور من اونجا زندگی میکنم شما حق صادر کردن اجاره معارض را نداریدگفتن حکم الزام به تنظیم سند اورده رفتم دادگاه پرونده را خواندم خواندم دیدم به مستندآبه آرائ بدوی که جلع عنوان شده بود وابطال اجاره نامه از حقوقی وبه اظهارات نماینده اوقاف حکم صادر شده از قاضی سوال کردم قاضی گفت نماینده اوقاف امد اینجا گفت ان زمین هیچ معارضی ندارمنم صادر کردم بهم گفت واخوای کن چون در غیاب من صادر شده بود واخواهی کردم رد کرد اعتراض کردم تجدیدنظر بخاطرهزینه وکالت را وکیلم ثبت نکرده بود بهش ابلاغ هم شده بود نرفته بود نقص پرونده را درست کنه واردماهیت پرونده من نشده بود رد کرد در عرضچند ماه حکم خلع ید صادر شد وتخلیه پرونده سازی کردن منو بجرم فروش مال غیر زندان انداختن بعد از سه سال پروندرا اعاده دادرسی کردم پذیرفته شد خودم ازاد شدم ولی دیوان اشاره کرده بود برای مالکیت ایشان تردید ایجاد شده باید اثبات مالکیت کنه تجدنظر هم تایید کرد ومن اقدام به اثبات مالکیت کردم ودونفر شاهد خواست ازم شاهد هم بردم که من اونجا کی ساختم وبقیه مدارکم را حتی تمام فکتورهای خرید بتن میگرد وعیره ودرسال 95 برام ازشهرداری اخطار برای بدهکاری اومد6 بود باجواز بردم مدارک کامل ولی قاضی دیروز خواست مارا رد کرده اشاره حکم الزام تجدید نطر کرده گفته اینها اثبات کردن که حکم صادر شده است واشاره به ابطال اجاره کرده بود درصورتی که دیوان اشاره اعیانی کرده ایشان اصلا به اعیانی وساخت ساز ملک رادرنظر نگرفت فقط به اجاره نامه ایکه با اظهارات دروغین نماینده اوقاف سال 95صادر شده وحکم الزام به تنظیم اشاره کرده تازه اجاره نامه فقط برای عرصه هست درصورنی که درخواست ما برای اثبات اعیانی ملک بود درصورن جلسه پرونده الزام به تنظیم خود قاضی اشاره کرده که نماینده اوقاف حاضردر جلسه اظهارکرده ان زمین هیچ معارضی ندارددرصورتیکه من در آن ملک زندگی میکردم وتمام مدارکم هم موجود بود از جمله اجاره نامه اداره اوقاف از تاریخ 92تا95انهم تمام فیش برق ونقشه ساختمان وجواز وفیشهای پرداختی بابت اعیانی که اداره اوقاف اجازه اخذسند مالکیت ادارثبت اسنادرا بهم داده بودپس کاملا درجریان ان ملک بود این خودش یک تخلف هست حالا با این مدارکهای که دارم در تجدید نطرخواهی چکار باید کنیم ممنون ازاین که پرسشهای مارا به دقت مطالعه میکنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ارایه راهنمایی با وکلا تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید