مشاوره حقوقی رایگان - حقوق فرزند از کار افتاده بیمه شده اصلی

با سلام و سپاس .ب رادر من دچار بیماری صرع میباشن و پدرم قبل از بازنشستگی برادرم را از طریق کمیسیون تامین اجتماعی از کار افتاده کردن و برادر من با 36 سال سن تحت تکفل پدرم هستن .پدرم سال84 بازنشست شدن برادرم و مادرم تحت تکفل پدرم هستن و دفترچه تامین اجتماعی دارن.حالا سوالی که از شما دارم اینه که اگر برادر من ازدواج کنه از کفالت پدرم خارج میشود یا نه؟
چون برادر من بخاطر بیماری تا بحال ازدواج نکرده ان. و الان نگرانیم که اگر ازدواج کنن از کار افتادگی و تحت کفالت پدر بودن را از دست بدهند.لطفا ما را راهنمایی بنمایید .متشکرم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله ازدواج کنن تحت کفالت نمیتونن باشن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام جهت اطمینان از مرجع مذکور استعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود از طریق مراجع ذیصلاح پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مراجع ذیصلاح استعلام بفرمایید.