مشاوره حقوقی رایگان - بدهی لیزینگ و خسارت تاخیر تادیه

با سلام
سال 84 یه ماشین لیزینگ اجاره به شرط تملیک برداشتم نصف اقساط واریز کردم به مشکل خوردم نشد واریز کنم سال 91 ماشینو توقیف شد الان بعد 9سال دادگاه ضامنو خواسته و ازش طلب بدهی و تاخیر در تادیه کردن.به پارکینگ هم مراجعه کردم ماشین نبوده گفتن رفته مزایده
وقتی ماشینو گرفتن دیگه چه بدهی باید بدم
خسارت تاخیر تادیه چی رو باید بدم
و تا چه زمانی محاسبه میشود
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا اصل مبلغ بدهی و خسارت تاخیر تادیه ، بیشتر از مبلغ
مزایده میباشد و حالا شرکت مطالبه باقیمانده مبلغ بدهی را کرده و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خسارت قراردادی را باید پرداخت کنید.