مشاوره حقوقی رایگان - بابت درخواست طلاق زوجه به دلیل عسر وحرج

سلام وقت بخیر با سلام میخواستم بدونم چطور در دادگاه از خود دفاع کنم بابت طلاق برای عسر و حرج در ضم خانوم بنده الان سه سال در خانه پدریش هست و دو سال پیش حکم الازام به تمکین و ازدواج مجددم را از دادگاه گرفتم یه پسر 4 ساله دارم پیشه زوجه هست و مهری ما چون اهل سنت هستیم نقدا پرداخت شده ممنون میشم راهنماییی و کمک کنید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

زوجه می بایست ادعای عسر و حرج خود را با ارایه مدارک ثابت نماید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اثبات طلاق بر اساس عسر و حرج از جانب زوجه باید صورت پذیرد اگر شما شرایط خاصی که قانون مشخص کرده را نداشته باشید و یک انسان متعارف باشید به ندرت پیش میاد چنین درخواستی منجر به رای به نفع زوجه گردد در صورت راهنمایی از طریق مشاوره تلفنی دادراه اقدام نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،زوجه باید ادعای عسر و حرجش را در دادگاه ثابت کند.می توانید تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زوجه باید عسر و حرج را اثبات نماید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
علت عسروحرج یعنی علتی که دوام زوجیت را دشوارکرده زوجه باید اثبات کند وشما لازم نیست چیزی را اثبات کنید ولی به هرحال جدایی زن وشوهر از یکدیگر اگر به طول انجامد می تواند علت عسروحرج تلقی شود وبستگی به ادله زوج در اثبات عسروحرج دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زوجه بدون عذر موجه زندگی مشترک را ترک کرده لذا طبق قاعده اقدام بر علیه خویش اقدام کرده و شرایط عسر و حرج را برای خودش ایجاد کرده است .

مریم روحی

سرکار خانم مریم روحی :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که خواست همسرش را طلاق دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید بعد از دادن تمام حقوق مالی زوجه بدون دلیل اقدام به طلاق کنید اثبات عسر وحرج وقتی است که زوجه طلاق بخواهد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت اثبات وجود عسروحرج بله

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اثبات عسر و حرج بر عهده زوجه می باشد نه زوج شما می توانید هر وقت خواستید زوجه را طلاق دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام عسر و حرج نیاز به دلیل دارد و به این صورت ثابت نمی‌شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوجه باید دادخواست طلاق به علت عسر و حرج یا علت شرایط مقرر در عقد نامه را مطرح نماید و