مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی و رای افسر حاضر در صحنه تصادف که به اشتباه ترسیم شده

درود و خسته نباشید در اتوبان بابایی با سرعت مجاز در لاین 2با احتیاط و راهنما واطلاع به ماشین جلویی با تک چراغ اقدام به سبقت وورودبه لاین سه و لاین سرعت انجام شد درهمین لحظه به علت وجود مانع مجبور به نیش ترمز شدم که ماشین کمی به راست منحرف و به قسمت جلوی یک نیسان برخورد نمود که حتی با وجود برخورد متوجه تصادف نشده و عدم تمرکز و کنترل توسط راننده به اذعان و گواهی خود ایشان فرمان را رها نموده و ماشین کامل از کنترل وی خارج گشت حتی خود ایشان اقرار نمودند هیچ تمرکز و کنترلی بر وسیله نقلیه خود نداشته و پس از انحراف به سمت لاین کندرو و خروج از ان و حتی رد کردن خط کنار اتوبان که مخصوص ایست ماشینهای پلیس و امداد است با گاردریل برخورد وبعد از برگشت به صورت برعکس در لاین کندرو متوقف شده و در همین لحظه خودروی 207درحال عبور با 40 کیلومتر از روبرو برخورد وخودروی 207 وازگون میشود بعد از حضور افسر محترم پرونده و شنیدن اظهارات را‌فچنندگان به محل دیگری مراجعه و پس از مدتی بارسم یک کروکی اشتباه وبه علت دیر بودن وعدم توجه هیچکدام متوجه رسم کروکی اشتباه نشدیم فردا جهت کارهای باقی مراجعه نمودیم و طبق تصادف ونظر کارشناس منو مقصر صددرصد اعلام نمودند وبعد از اینکه با کارشناس بیمه مشغول بررسی شدیم متوجه اینکه به کل کروکی کاملا اشتباه و در لاین 3اتفاق روی داده به نظر کارشناسی باید اعتراض نمایم اول اینکه باتوجه به توصیف کامل و ایراد اصلی گزارش اولیه چکار باید انجام دهم و به کدام مرجع جهت رسیدگی شکایت کنم و درخواست کارشناسی مجدد و اعتراض به رای را اقدام نمایم و بنده ایا در مورد ماشین 207 هم مقصرم یا خیر چون بخاطر بی دقتی و عدم تسلط راننده نیسان رخ داده که اگر فرمان را رها نمیکرد و ماشین کنترل میشد حداقل خسارت وارد بود میشد، در ضمن در این مدت یک دو هفته از تصادف هر روز راننده نیسان با من تماس دارد و با اصرار و لحن تهدید که سریعتر پول پرداخت کنم حتی نقاط نامربوط ماشین را به تصادف ربط داده و انها را نیز در اثر حادثه بیان مینماید قبلا از راهنمایی شما صمیمانه سپاسگزارم.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
می توانید اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به نظریه افسر راهنمایی و کروکی اعتراض نمایید و درخواست کارشناسی مجدد را نمایید