مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام
من حکم جلب بابت مبلغی داشتم که بعد از پیگیری خودم طرفو پیدا کردم و از ترس جلب بخشی از مبلغ نقد پرداخت کرد و مابقی بصورت چندتا سفته که میبایست سه ماه به سه ماه پرداخت میشد که بین خودمون یه صورت جلسه مکتوب کردیم و اجرای احکام از توافق و صورت جلسه خبر ندارن؛ در صورت جلسه مورد توافق شده که تا پایان آخرین سفته جلب متهم منتفی باشه و در ضمن آورده شده که درصورت پرداخت نشدن سفته ها در تاریخ مورد نظر تمام مبالغ پرداخت شده بعنوان خسارت محاسبه شده و حکم جلب بقوت خودش باقی باشه : میخواستم بپرسم با توجه به این موضوع که الان دوتا از سفته ها پاس نشده من میتونم ایشون جلب کنم ؟ اینم بگم من در اجرای احکام رضایت ندادم و حکم جلب دارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دست نوشته های بین افراد اگر شرایط صحت را داشته باشد برای طرفین لازم الاجرا است چون توافق شما بعد از حکم دادگاه بوده قابل استناد است