مشاوره حقوقی رایگان - اگر در جلسه تمکین هیچ گونه اشاره ای به حق حبس نکنم چه میشود

سلام خسته نباشید.
بخاطر اینکه زوجه تمکین خود را منوط به تهیه مسکن مستقل با اسباب و اثاثیه کرد و دوشیزه هم هست و هیچگونه اشاره ای به حق حبس خود نکرد رای گزارش اصلاحی تمکین صادر شد
و در نهایت منزل تهیه و اجرای احکام آن را به زوجه ابلاغ و بابت عدم حضور زوجه پرونده مختومه شد و یک برگ به عنوان گواهی عدم تمکین زوجه صادر شد
حالا نفقه آینده زوجه چه میشود ؟؟

با این حال که وی باکره هست و الان ناشزه شده است
پرونده هم مختومه شده است

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه حکم نشوز دارد از نفقه تعلق نمیگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت ناشزه گردیدن زوجه نفقه آینده ساقط خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم الزام به تمکین صادر شود نفقه تعلق نمی گیرد.
با ارسال اظهارنامه به حق حبس استناد کنید و نفقه را مطالبه کنید اگر پرداخت نکرد دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورتی که دادگاه حکم نشور را صادر نماید به زوجه نفقه آینده تعلق نخواهد گرفت. ولی