مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط کلیه حقوق ازدواج

من مدتی پیش از روی عصبانیت روی کاغذ نوشتم که کلیه حقوق مربوط به ازدواج مث مهریه نفقه و هرچیزی دیگه رو‌ میبخشم و امضا کردم و بعد از چندسال فهمیدم شوهرم اون کاغذو برداشته به‌ شوخی و پارش کردیمو ریختیم دور
حالا سوال من اینه که ایا ممکنه با این کاغذ کاری کرده باشه و حق و‌ حقوق رو‌از من ساقط کنه یا کلا اگه کپی ازش داشته باشه
با کپیش میشه کاری کرد؟
و یا چطوری میشه استعلام کرد که متوجه شد ازین برگه استفاده شده یا نه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،برای طرح دعوا به اصل مدارک باید استناد کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. اگر زوجه حقوق مالی خود را به زوج هبه کرده باشد
توسط زوجه قابل رجوع است
نگران نباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اون برگه اصلشم ارزش قانونی ندارد .
جای نگرانی نیست