مشاوره حقوقی رایگان - غرامت از عراق آغاز گر جنگ بابت معلولیتم

سلام و عرض ادب و احترام، احتراماً باستحضار می رساند اينجانب یکی از هزاران معلول جنگ تحمیلی عراق علیه ایران هستم و تقاضای غرامت بابت از دست دادن پای راستم از بالای ران و فلج دست راست چطوری میشه به دادگاه لاهه برای دریافت غرامت از عراق بابت معلولیتم، ممنون میشم درست راهنمایی ام کنید، باتشکر .......... سرباز وظیفه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

سلام دیوان بین المللی کیفری دادگستری،مرجع تظلم خواهی شماست و نه دادگاه لاهه